Ben jij een lokale Dj of artiest in Nijkerk?

Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor het podium tijdens Koningsdag op het Plein in Nijkerk vinden wij het leuk om lokaal talent in te zetten. Maar ook voor Kingsfestival s 'avonds in manege Luxool hebben wij plaats voor op het podium.

Helaas kent het bestuur niet alle plaatselijke Dj's of artiesten, daarom heeft de Oranjevereniging deze webpagina gemaakt. Wij willen je vragen om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en aan ons toe te sturen, aan de hand van de inzendingen kan het zomaar gebeuren dat wij met jou contact opnemen.

Helaas kunnen wij je geen 100% garantie geven.

Voor Koningsdag en Kingsfestival 2019 kun jij je vanaf dit moment opgeven, Dj, zingen, dansen of iets anders laat het ons weten.
Misschien sta jij op de volgende editie te shinen op het podium!!

Wij proberen rekening te houden met de opgegeven tijd maar hiervan kan worden afgeweken.
Indien je een raider hebt, vragen wij jou om deze na je aanmelding aan ons te mailen.