Onderaan deze pagina vind u de bingo datums.

Spelregels:

-  Bonnen en prijzen kunnen niet geruild worden.
-  Er geldt geen restitutie op de bingoboekjes.
-  18 plus speel bewust.
-  Huisregels van locatie zijn van toepassing.
-  Deze regels kunnen ten alle tijden worden aangepast
   zonder toestemming van derden.
-  Klachten dient u aangetekend te versturen naar de vereniging.
-  U vrijwaart de Oranjevereniging van iedere aansprakelijkheid.

Iedere laatste woensdag spelen wij om 19:30 uur bingo bij &Entree voorheen UVV Nijkerk.

Onze bingo heeft 13 rondes, na 5 rondes is er een pauze zodat u iets te drinken kan halen bij de bar.Na ronde 10 is er ook een pauze, daarna spelen wij de bingo tot het einde.

HET IS NIET TOEGESTAAN EIGEN MEEGEBRACHTE CONSUMPTIES TE NUTTIGEN!

Kosten deelname:

- Een enkel boekje kost EURO 17,50

- Een dubbel boekje kost EURO 30,00

Wanneer u iemand meeneemt die nog nooit op onze bingo is geweest ontvangt u een korting op uw boekje van EURO 2,50 tot een maximum van 2 personen en maximaal EURO 5,00 korting.

Ronde nummer 7 is de "Jantjesronde" hier gelden de volgende regels:

- Heeft u binnen de eerste 17 getallen een rijtje vol? Dan wint u de jackpot en is ronde 7 voorbij.

- Heeft niemand binnen de eerste 17 getallen een rijtje vol? dan spelen wij door voor de volle kaart.

Indien er sprake is van een 'dubbele' bingo zal er geloot worden om de prijs, mocht u naast de prijs grijpen dan ontvangt u van ons een pak koffie (of koffiepads) en thee als troostprijs.

Wilt u geen bingo missen? download dan onze app, u ontvangt dan via de app herinneringen van de bingo. Mocht u geen smartphone hebben, dan kunt u zich ook inschrijven voor onze e-mailnieuwsbrief. Deze wordt u ieder kwartaal toegezonden, hierin staan de bingo datums tot aan de nieuwe nieuwsbrief.

Alle prijzen zijn cadeaubonnen welke wij inkopen bij de plaatselijke winkeliers.In december is er aansluitend aan de bingo ook een loterij met gesponsorde prijzen van de lokale winkeliers.

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.