Van de voorzitter

Beste bezoeker,

Laat mij dit voorwoord beginnen met onze jarige Koning namens u allemaal onze hartelijke gelukwensen aan te bieden voor zijn verjaardag, daar de wens aan toevoegend dat hij nog veel jaren voor zijn gezin en ons land gespaard mag blijven. LEVE DE KONING !!!

Het is inmiddels alweer de vijfde keer dat we “Koningsdag” vieren. En hoe.
Helaas zal Koning Willem Alexander niet Nijkerk aandoen maar zijn verjaardag in Groningen vieren, maar wij prijzen ons gelukkig dat de feestvierders in Nijkerk alles kunnen volgen op een groot projectiescherm dat op het Plein staat opgesteld.

De Oranjevereniging is er trots op u allen weer een prachtig programma aan te kunnen bieden.
Alle bezigheden zijn weer opgenomen in dit keurig uitgevoerde programmaboekje
Ik val in herhalingen als ik alles hier zou opnoemen maar mag wel laten weten blij te zijn dat de lampionoptocht weer als vanouds op Koningsdag ’s avonds gehouden zal worden. Lees daarover meer in het programmaboekje wat binnenkort op uw mat valt.

Nieuw is het grote Kingsfestival dat ’s avonds wordt gehouden in manege Luxool. We zijn blij dat Dave Roelvink en Feest Dj Maurice, bekend van radio en TV hun medewerking verlenen.
Graag wil ik onze sponsoren en adverteerders langs deze weg dankzeggen voor
hun bijdrage waardoor het mogelijk werd u ons programmaboekje aan te bieden en Koningsdag te vieren.

En niet te vergeten dank aan onze donateurs. Wij kunnen niet zonder u.
Daarom zal ik elk jaar aan iedereen blijven vragen: wordt a.u.b. donateur van de Oranjevereniging. Het aantal begunstigers loopt terug terwijl ze zo hard nodig zijn om de activiteiten van Koningsdag te kunnen organiseren. Minimum bijdrage is € 10,00 en ach, als u toch Koningsdag viert mist u dat tientje ook niet. Maak gebruik van de aanmeldingskaart in ons boekje of klik hier om lid te worden.

Ook heel veel dank aan onze vrijwilligers voor hun geweldige inzet. Zonder hun medewerking ook geen activiteiten in de stad. Voor Koningsdag zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Als u uw medewerking wilt verlenen kunt u zich opgeven of informatie verkrijgen via de e-mail info@ovnijkerk.nl van de Oranjevereniging Nijkerk.

Ook kunt u al onze informatie en activiteiten volgen op Facebook (oranjeverenigingnijkerk) en onze website (www.ovnijkerk.nl). Of raadpleeg onze mooie Oranjeapp op uw telefoon.

Hopende op een schitterende stralende dag wens ik u allen een fijne, feestelijke Koningsdag toe.

Met Vriendelijke Groet,

Marko van der Zwaag