Advertentie mogelijkheden:

Ieder jaar kunt u als bedrijf, vereniging, stichting adverteren bij de Oranjevereniging.

Het Oranjeboekje wordt gedrukt in een oplage van 14.500 stuks.
Wij zorgen ervoor dat het boekje huis aan huis wordt verspreid. Ook de JA-NEE stickers ontvangen het Oranjeboekje. NEE-NEE stickers krijgen deze niet maar kunnen het boekje meenemen bij diverse plaatselijke ondernemers.

Mocht u ervoor kiezen om te adverteren, dan zullen wij ook proberen om uw Facebook-advertenties te delen op onze pagina! Hierdoor heeft u een groter bereik, wellicht zijn er mensen die uw pagina niet kunnen vinden maar die dan toch gebruik kunnen maken van uw aanbieding omdat zij ons volgen.

In onderstaand formulier kunt u kiezen uit 2 "advertentie modellen". Het eerste model is het visitekaartje. Dit betekent dat u laat zien dat u er bent maar meer dan dat niet. Het tweede model is de kortingscoupon. Een kortingscoupon vergroot de productiviteit van uw onderneming. Indien men gebruik wil maken van uw korting dient de lezer de bon uit te knippen en mee te nemen naar uw winkel. Hierdoor heeft u als ondernemer veel meer zicht op hoe actief uw advertentie is. Door de jaren heen heeft de Oranjevereniging ervaring opgedaan om te zien wat effectiever is. Daarom raden wij u aan om over te gaan tot het plaatsen van een kortingscoupon!

Voor 2019 gaat de papieren advertentieovereenkomst eruit. Wilt u adverteren? Dan kunt u dit via internet aanmelden. Ook streeft de Oranjevereniging ernaar om uw advertentiekosten via een éénmalige automatische incasso te incasseren. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u tegen een kleine vergoeding een factuur toegezonden krijgen.

Wilt u niet adverteren maar wel sponsoren? Vul dan alleen uw gegevens in en verstuur ons het formulier. Wij nemen dan telefonisch met u contact op.

Bent u al adverteerder? laat ons dan weten of uw advertentie ongewijzigd kan worden geplaats in de nieuwe editie.
Wilt u de advertentie wijzigen, dan vragen wij u om de nieuwe advertentie digitaal bij ons aan te leveren in JPEG ( 300 dpi ) of PDF bestand. Losse logo's op EPS formaat naar onderstaand e-mailadres.

Sluitingsdatum: 15 februari 2019

Als digitale handtekening plaats u uw naam en geboortedatum zonder speciale tekens. Vervolgens klikt u op verzenden. Na verzending draagt u zelf zorg voor uw advertentie. Na plaatsing volgt de facturatie. Uw advertentie stuurt u naar: secretaris@ovnijkerk.nl