Donateur worden

Wordt donateur van de Oranjevereniging Nijkerk!
U begrijpt dat de hele organisatie veel geld kost. Gelukkig springt de Gemeente Nijkerk bij en zijn er bedrijven en winkeliers die ons ondersteunen met een bijdrage. En natuurlijk mogen de trouwe donateurs niet vergeten worden. Maar als u hoort dat het aantal donateurs ca. 550 beloopt op een inwoneraantal van ca. 40.000, dan begrijpt u dat dat aantal donateurs te klein is voor een stad als Nijkerk.

Wij doen een beroep op u. Maak het mede mogelijk dat Nijkerk in de toekomst Koningsdag weer met een groots vuurwerk kan afsluiten, want dat hoort bij Koningsdag.

Voor slechts € 10,00 per jaar steunt u onze vereniging.

Vul de kaart in die in het programmaboekje staat of neem vandaag nog contact op!