Oranjevereniging Nijkerk.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de nieuwsbrief met onze activiteiten agenda.

HEB JE ZIN IN EEN FEESTJE?

Weet je nog? Vroeger organiseerde de Oranjevereniging een disco tijdens Koninginnedag. Deze disco was voor velen een avondje uit waar naar uit werd gekeken. Vraag aan je broer, zus moeder of vader en misschien wel je ooms of tantes hoe dit was...

In 2018 hebben we de eerste editie gehad en we kunnen zeggen dat het een geslaagde editie was. Voor de volgende editie gaan we diverse veranderingen aanbrengen om het compleet te maken.

KINGSFESTIVAL
Is op dit moment in volle gang om georganiseerd te worden. Samen met Lars Oostland en Xander van Ruler worden alle opties bekeken en in goed overleg behandeld. Het thema van deze eerste editie is nog niet bekend. Iedereen van 15 jaar tot 65+ jaar is welkom. De Oranjevereniging is laaiend enthousiast, ook Lars en Xander zijn enthousiast!

Er is een gevarieerd aanbod op muziekgebied, dit betekent dat er voor iedere leeftijd wel muziek is. Ook zijn er optredens van artiesten.

Kaarten zijn op meerdere plaatsen te koop in Nijkerk.
Blijf onze https://www.facebook.com/cutemichel en Instagram pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws. De prijzen van de tickets zijn

€ 12,50 p.p. in de voor verkoop tot 27 april.
€ 15,00 p.p. aan de deur. OP=OP op 27 april.

DONATEURS STUREN EEN EMAIL NAAR INFO@OVNIJKERK.NL

Donateurs betalen een gereduceerd tarief.
Wil je donateur worden? klik hier. Je dient eerst je donateursbijdrage te hebben voldaan voordat je je speciaal tarief krijgt.

Tickets bestellen via de website is nu mogelijk. Je besteld via de website je tickets en machtigt WHUB om het bedrag van je rekening af te schrijven. Wanneer je betaling is ontvangen worden de kaarten naar je opgestuurd door de Oranjevereniging.

MANEGE LUXOOL
Stelt zijn locatie weer beschikbaar voor dit evenement. Er zijn 1000 kaarten beschikbaar. Ook zullen er leuke acties worden gehouden op onze Facebook pagina. Wegens meegaan met de tijd zijn er wel kleine dingen die veranderen. Hierbij moet je denken aan het volgende;

* Personen tussen de 15 en 17 jaar worden niet toegelaten als zij alcohol hebben gedronken. Aan de deur kunnen  deze personen getest worden met een alcohol tester. Heb je drank op? dan kom je er niet in en heb je geen recht op geld terug.

* Ook geld een legitimatieverplichting aan de deur. Heb je geen legitimatie bij je? Ook dan kom je er niet in en heb je geen recht op geld terug.

* Er komen twee toegangspoorten, één rij voor personen van 15 tot en met 17 jaar en één rij voor personen van 18+.

* Personen van 18 jaar en ouder dienen zich aan de deur wel te legitimeren. Deze personen krijgen een polsbandje. Heb je een drankje op? Is er niets aan de hand, ben je dronken of vertoon je problemen? Dan kom je niet binnen en heb je geen recht op geld terug.

* Ons advies aan iedereen kom met de fiets, dit i.v.m. beperkte parkeergelegenheid. Kom je met de auto? Dan geldt een "kiss & ride". Parkeren voor auto's is niet mogelijk. Wij zullen ervoor zorgen dat er aan het einde van het feest taxi's staan die je naar huis kunnen brengen. (dit is wel op eigen kosten)

* De organisatie, de manege of andere samenwerkers van dit evenement worden gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid.

Wanneer je je tickets koopt bij één van de verkooppunten verklaar je jezelf uitdrukkelijk akkoord met onze regels en de regels van de locatie welke daar kenbaar worden gemaakt.