Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de                nieuwsbrief met onze activiteiten agenda.

27 april Koningsdag

07.55 – 08.25 uur Dagopening met carillonklanken

Vanaf de toren van de grote kerk worden door stadsbeiaardier
Wim Ruitenbeek in samenwerking met het Nijkerks Stedelijk Fanfare
Corps frisse muzikale klanken over Nijkerk uitgestrooid.

10.00 – 10.30 uur Op het Molenplein: Aubade en officiële opening Koningsdag!
De start van Koningsdag is natuurlijk met de aubade ter gelegenheid van de 52e verjaardag van Koning Willem Alexander. De aubade wordt afgenomen door  burgemeester Renkema, gevolgd door een toespraak.
Uitzwaaien team Nijkerk
De Koning viert dit jaar zijn verjaardag in Amersfoort! Vanuit onze gemeente neemt een team met inwoners van Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk deel aan het programma van de nationale viering van Koningsdag in Amersfoort. We roepen iedereen op om 09.30 uur aanwezig te zijn zodat wij hen kunnen uitzwaaien.

10.30 uur Aansluitend na de aubade wordt Koningsdag officieel geopend door Burgemeester Renkema.

11.00 - 19.00 uur Pleinactiviteiten.
Het bruist weer van de actie op het Plein, met veel bekende attracties en extra kraampjes waar voor de inwendige mens gezorgd kan worden. In samenwerking met de Horeca wordt er een superfeest neergezet. Dit alles doet u onder het genot van een kopje koffie/ thee  met een (oranjegebakje) bij één van de horecageledenheden aan het Plein. Koffie met gebak is wél voor eigen rekening. Meer informatie vind u in ons programmaboekje welke u ontvangt vanaf 6 april 2019. Attracties stoppen om 19.00 uur.

11.00 - 17.00 uur Activiteiten Wheemplein
Op het Wheemplein vind u diverse voetbal attracties, ook loopt de route van de matjesmarkt hier omheen.

07.00 - 18.00 uur Matjesmarkt
De beste koopjes voor de allerlaagste prijzen. Locatie: Singel, Oosterstraat, Kleterstraat, Langestraat, Kerkstraat, Catharinastraat, Verlaat, Wheemplein en de Brede Beek. Let op dit jaar heeft u een vergunning nodig om deel te nemen. Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor informatie hierover.

19.30 - 02.00 uur Kingsfestival in De Loods (Hart van Holland).

Meer informatie vindt u hier op onze website of in het Oranjeboekje

Programma podium op het Plein.

Er zijn momenteel geen berichten.