Oranjevereniging Nijkerk.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de nieuwsbrief met onze activiteiten agenda.

Kaarten bestellen voor het Kingsfestival 2019.

Vanaf dit moment is het weer mogelijk om uw entreekaarten te bestellen voor het Kingsfestival. In 2018 bleek het bestelproces voor diverse mensen erg omslachtig te zijn, daar hebben we een verandering in aangebracht. Het bestellen gaat nu via onderstaand formulier, vul deze in en klik de verplichte velden aan en verzend het formulier.Door deze manier van bestellen veranderd ook het betaalproces. 

Wanneer u een bestelling plaatst dient u toestemming te verlenen dat onze betaalpartner WHUB Incasso het totaalbedrag van uw bestelling eenmalig van uw rekening afschrijft door middel van een automatische incasso. Uw betaling wordt binnen 5 dagen na het plaatsen van de bestelling afgeschreven. Wanneer een afschrijving niet lukt zal de bestelling automatisch geannuleerd worden. 

Indien u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@ovnijkerk.nl

Bent u donateur? stuur dan een e-mail naar info@ovnijkerk.nl en vermeld daarin onderstaande gegevens. U krijgt dan van ons antwoord waarin de prijs vermeld wordt en of u akkoord gaat met een eenmalige automatische incasso via WHUB Incasso. Wanneer u akkoord verleend heeft zal het bedrag binnen 5 dagen van uw rekening worden afgeschreven waarna tevens de bestelling aan u wordt verzonden.

U kunt maximaal 2 entreebewijzen met korting bestellen als donateur, indien u meer entreebewijzen besteld betaald u de reguliere prijs van deze entreebewijzen.