Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? Wordt vriendje en ontvang 4x per jaar de                   nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!

Dit is een nieuwe pagina.

Actievoorwaarden bijbehorend bij de buurt BBQ Koningsdag 2021.

1.     Actievoorwaarden en uitsluitingen van buurt BBQ-actie.

a.     Iedereen met als woonplaats Nijkerk kan deelnemen aan de buurt BBQ-actie.

b.     Woningen die versierd zijn of zich bevinden in het versierde gedeelte van de straat komen in aanmerking van de prijs.

c.      Actieve bestuursleden zijn uitgesloten van deelname, vrijwilligers mogen wel deelnemen.

d.     Versieringen dienen in het thema van Koningsdag te zijn. Kleuren kunnen zelf gekozen worden.

e.     De hoofdprijs een verzorgde buurt BBQ door Tim de Gier is exclusief drankjes en tot een maximaal bedrag van € 450,00.

f.       Deze prijs kan niet worden ingewisseld voor cash geld of digitale overboeking.

g.     Een onafhankelijke jury zal oordelen welke buurt gewonnen heeft.

h.     Bij te weinig deelname minder dan 5 buurten zal de buurt BBQ-actie ingetrokken worden.

i.       De winnaar wordt op 5 mei 2021 via social media bekend gemaakt, op de social mediakanalen van de organisator, de voorzitter zal een cheque overhandigen aan een van de deelnemende bewoners.

j.       De bewoners geven akkoord dat er een foto wordt gemaakt voor digitale en papieren publicatie.

k.      De uitgifte van de prijs kan worden bepaald in samenspraak met Tim de Gier.

l.       Iedereen die deelneemt aan deze actie verbindt zich voorwaardelijk en onvoorwaardelijk aan de geldende voorwaarden.

m.    Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

n.     Het bestuur behoudt zich het recht voor om ten alle tijden de actie voorwaarden eenzijdig te wijzigen door te wijzigen en/ of aan te vullen.

o.     Mocht er op enige manier een aansprakelijkheid rusten op de organisator of op de uitvoerende partij (Tim de Gier), dan wordt deze middels deze actievoorwaarden afgewezen.