Oranjevereniging Nijkerk
Nieuw: onze webshop is open, koop hier een vergunning of muntjes of steun ons met een andere aankoop!
Wilt u niets van de Oranjevereniging missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Bingo informatie:

Spelregels:

-  Bonnen en prijzen kunnen niet geruild worden.
-  Er geldt geen restitutie op de bingoboekjes.
-  18 plus speel bewust.
-  Huisregels van locatie zijn van toepassing.
-  Deze regels kunnen ten alle tijden worden aangepast
   zonder toestemming van derden.
-  Klachten dient u aangetekend te versturen naar de vereniging.
-  U vrijwaart de Oranjevereniging van iedere aansprakelijkheid.

Iedere laatste woensdag spelen wij om 19:30 uur bingo bij &Entree voorheen UVV Nijkerk.

Onze bingo heeft 13 rondes, na 4 rondes is er een pauze zodat u iets te drinken kan halen bij de bar. Na ronde 8 is er ook een pauze, daarna spelen wij de bingo tot het einde.

HET IS NIET TOEGESTAAN EIGEN MEEGEBRACHTE CONSUMPTIES TE NUTTIGEN!

Kosten deelname:

- Een enkel boekje kost € 17,50

- Een dubbel boekje kost € 30,00

Ronde 3, 6, 9 zijn geld rondes; 1 rijtje is € 10,00, 2 rijtjes is € 15,00 en de volle kaart is € 20,00.

• Ronde nummer 7 is de "Jantjesronde" hier gelden de volgende regels:

- Bij een volle kaart mag u een balletje trekken waarin een prijs zit, deze prijs kan niet geruild worden.

- Is er een dubbele bingo bij het balletje? dan trekt één iemand een balletje en wordt de prijs in overleg verdeeld.

• Wij spelen ook een losse cash ronde na de tweede pauze, u koopt hiervoor een los speelvelletje vooraf. De totale opbrengst van deze ronde wordt pro-ratio verdeeld over 1, 2, en 3 rijtjes.

Wilt u geen bingo missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, u ontvangt dan herinneringen over de bingo.

Alle prijzen zijn cadeaubonnen welke wij inkopen bij de plaatselijke winkeliers.In december is er aansluitend aan de bingo ook een loterij met gesponsorde prijzen van de lokale winkeliers.

In geval dat discutabele situaties ontstaan zullen Michel en Teunie een definitief besluit nemen.

*Toestemming voor de bingo is verleend door mw. Kuit van de gemeente Nijkerk*