Oranjevereniging Nijkerk.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de                nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!
 

Het dagelijkse team

Het team van Oranjevereniging Nijkerk bestaat uit 12 personen;

- Marko van der Zwaag (voorzitter)
- Margreet van der Zwaag ( vice voorzitter)
- Marian van der Straten (penningmeester wegens omstandigheden momenteel niet in functie.)
- Bonno van der Zwaag (Intrum penningmeester)
- Michel van der Zwaag (secretaris, PR, social media beheer, perswoordvoerder)
- Teus van der Kieft teamlid

- Alie de Zoete (teamlid)
- Marleen van Dijkhuizen (Rustend teamlid)
- Lars Oostland (teamlid)
- Lia Cornelissen (teamlid)
- Dick van Breda (teamlid)

Per persoon ziet u welke lid welke verantwoordelijk heeft...

Marko van der Zwaag

Marko van der Zwaag

Voorzitter Als voorzitter heeft Marko de eindverantwoording over alles wat binnen of namens de vereniging gebeurt.

Verzoek Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers en teamleden, is dit iets voor u? Meld u dan aan op onze website. Ik neem dan met u contact op om kennis te maken. Ik verneem graag van u!

Margreet van der Zwaag

Margreet van der Zwaag

Vice-voorzitter/ bestuurslid Op momenten dat Marko verhinderd is zit Margreet de vergaderingen voor. Daarnaast is zij algemeen teamlid

Wat nog meer? Margeet is het aanspreekpunt voor het bevrijdingsconcert wat ieder jaar gehouden wordt. Daarnaast is zij ook het aanspreekpunt voor de ouderenmiddag.

Marian van der straten

Marian van der straten

Penningmeester/ ledenadministrateur Marian houdt zich bezig met de financiën van de vereniging. Ook verzorgd Marian de ledenadministratie.

Wat nog meer? Marian is samen met Teunie de bingocommissie. Marian draait de bingo en verzorgd de prijzen.

Mededeling Marian is wegens omstandigheden op dit moment niet in functie, haar werkzaamheden worden tijdelijk waargenomen door Bonno van der Zwaag.

Michel van der Zwaag

Michel van der Zwaag

Secretaris Sinds maart 2018 heeft Michel het secretariaat op zich genomen.

Wat nog meer? Michel is achter de schermen erg actief voor de website en social media van de vereniging. Op Koningsdag is Michel all round medewerker op verschillende plekken. Michel is samen met Teus de markmeester voor de matjesmarkt op Koningsdag. Michel is ook aanspreekpunt voor de Bevrijdingsloop, dit doet Michel samen met René Windhouwer. Elk jaar is de bevrijdingsloop een succes door Michel en René! Ook staat Michel de pers te woord voor interviews. Sinds 2018 is Michel ook het aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op Kingsfestival.

Teus van der Kieft

Teus van der Kieft

Algemeen bestuurslid Teus is algemeen bestuurslid van de vereniging.

Wat nog meer? Teus is verkeersregelaar en marktmeester op Koningsdag. Verder heeft Teus de verantwoordelijkheid over de openbare orde tijdens Koningsdag.

Alie de Zoete

Alie de Zoete

Algemeen bestuurslid Alie is algemeen teamlid binnen de vereniging.

Wat nog meer? Alie werkt samen met Michel tijdens Kingsfestival. U kunt beide aanspreken over de organisatie van Kingsfestival. Alie is ook eind coördinator op het Molenplein. Voor zaken over het Molenplein kunt u Alie aanspreken.

Marleen van Dijkhuizen

Marleen van Dijkhuizen

Algemeen bestuurslid Marleen is een algemeen teamlid van de vereniging.

Wat nog meer? Marleen is sinds 2017 lid van het team en heeft op Koningsdag de algehele leiding over de tent op het Plein in Nijkerk. Marleen wordt op dit moment volledig ingewerkt om deze taak naar behoren te kunnen uitvoeren. In het geval dat er problemen zijn waar zij nog niet mee bekend is heeft zij bijstand van de overige teamleden en Marko.

Mededeling Marleen is door omstandigheden op dit moment rustend teamlid. Haar taken op Koningsdag worden overgenomen door Dick van Breda

Lars Oostland

Lars Oostland

Algemeen Bestuurslid Lars is algemeen bestuurslid van de Oranjevereniging per 01-09-2018.

Wat nog meer Lars is jongerenwerker in het dagelijks leven. In zijn werk heeft Lars veel omgang met de jongeren. Hierdoor is Lars een goede aanvulling voor het bestuur.

Lia Cornelissen

Lia Cornelissen

Algemeen Bestuurslid Lia is algemeen Bestuurslid van de vereniging per 01-09-2018.

Wat nog meer Lia is in het dagelijks leven verpleegkundige. Al twee jaar lang helpt zij de Oranjevereniging op het Molenplein tijdens Koningsdag. Op het Molenplein verkoopt Lia de muntjes in de tent.

Dick van Breda

Dick van Breda

Algemeen Besuurslid Dick is algemeen bestuurslid van de vereniging. Per 01-09-2018.

Wat nog meer? Dick heeft voordat hij bij de vereniging kwam gewerkt als politieagent en als evenementenorganisator bij Gemeente Amersfoort. Dick verleende vergunningen, schreef veiligheidsplannen was adviseur aan de Burgemeester en voerde controle uit of evenementen voldeden aan de vergunning. Op dit moment is Dick ook hobbyfotograaf en probeert hij bij diverse evenementen in Nijkerk en omgeving leuke plaatjes te maken van bezoekers/deelnemers.


E-mail
Info