Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de                nieuwsbrief met onze activiteiten agenda.

Van de voorzitter

Beste bezoeker,

In de allereerste plaats wil ik op deze pagina namens u allen onze welgemeende gelukwensen aanbieden aan Z.M. Koning Willem Alexander, daaraan de wens toevoegend dat het hem gegeven mag zijn dat daaraan nog veel jaren toegevoegd zullen worden voor zijn gezin, ons land en allen die daarbij betrokken zijn.

LEVE DE KONING.

Van harte wensen wij als inwoners van Nijkerk hem en de familie een fijne dag toe in het Amersfoortse met daaraan toch de gedachte toevoegend van: “He jammer. Nijkerk is zò dichtbij!”

Amersfoort viert feest maar Nijkerk doet daar niet voor onder, want ook dit jaar staat er weer een feestelijke Koningsdag op het programma en dat is er dan de reden van dat u dit programmaboekje wordt aangeboden.

Het voert te ver om hier alle activiteiten van de 27ste april te benoemen. Neem even de tijd en blader het prachtige programmaboekje door en u vindt genoeg van uw gading, vanaf de aubade voor de allerjongste Nijkerkertjes tot en met het Kingsfestival in Loods voor de oudere jeugd. Ook voor de ouderen is er genoeg te doen. Kom en geniet.

Een woord van dank is hier op zijn plaats aan allen die op welke wijze dan ook hebben bijgedragen om deze Koningsdag financieel rond te krijgen: Gemeente Nijkerk, sponsoren, adverteerders, donateurs, alle medewerkers die zonder beloning de hele dag (en ver daarvoor) in touw zijn.

Wat zou de Oranjevereniging moeten beginnen zonder al die fijne hulp. In èèn woord G E W E L DI G !

Jammer dat de plannen ter gelegenheid van de viering van de Bevrijdingsdag niet door kunnen gaan.

Uiteraard wordt de dodenherdenking gehouden op zaterdag 4 mei in het van Reenenpark, maar het 5 mei concert kan helaas geen doorgang vinden vanwege het feit dat er op zondag geen passende locatie beschikbaar is.

In het jaar 2020 is het 75 jaar geleden dat ons land werd bevrijd van de bezetters. Van harte hopen wij dan goed te kunnen maken wat wij dit jaar niet hebben kunnen doen.

Het bestuur van de Oranjevereniging in Nijkerk wenst u allen een stralende Koningsdag toe.

Met Vriendelijke Groet,

Marko van der Zwaag