Oranjevereniging Nijkerk.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? Wordt vriendje en ontvang 4x per jaar de                   nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!
 

Van de voorzitter 

Beste bezoeker,

Welkom op de website van de Oranjevereniging in Nijkerk, ik hoop dat iedereen tevreden is over de georganiseerde activiteiten dit jaar.

Het bestuur kijkt in in ieder geval terug op een geslaagde dag ondanks corona. De tompouces actie was in een woord GEWELDIG! Wij hebben nooit gedacht dat er zoveel animo voor zou zijn, het bestuur wil dan ook serieus naar de opties kijken om het te herhalen.

Ook het versieren van de straten heeft meer deelnemers opgeleverd dan dat wij konden vermoeden, er waren dit jaar (2021) maar liefst 8 genomineerde straten. Ook hier willen wij bekijken of dit in de toekomst herhaald kan worden.

Nieuw dit jaar zijn onze mascottes, Alex en Maxine de Leeuw. De leeuwen gingen op Koningsdag door Nijkerk o.a. met de taartenactie gingen de leeuwen mee de wijk in en Alex was er zelfs bij met het uitreiken van de prijzen bij de kleurplatenwedstrijd.

Wij zijn nu al naar de mogelijkheden aan het kijken voor 2022, hou onze website en social media in de gaten.

Met Vriendelijke Groet, 

 
Wilt u zich afmelden van onze nieuwsbrieven? Scroll dan in de nieuwsbrief naar beneden en klik daar op afmelden.

E-mailen