Oranjevereniging Nijkerk
Nieuw: onze webshop is open, koop hier een vergunning of muntjes of steun ons met een andere aankoop!
Wilt u niets van de Oranjevereniging missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Van de voorzitter

Beste bezoeker,

Welkom op de website van de Oranjevereniging in Nijkerk, ik hoop dat iedereen tevreden is over de georganiseerde activiteiten dit jaar.

Naast een beperkte Koningsdag en natuurlijk ons feest ter ere van ons 110 jarig jubileum is het bestuur toch zeer tevreden over de activiteiten. Het bestuur bedankt de gemeente Nijkerk voor het verlenen van de vergunning om ons jubileum te vieren.

Op onze website kunt u ook onze webshop vinden, hierin koopt u een vergunning voor de matjesmarkt, muntjes voor de attracties de knipkaart of tickets voor het Kingsfestival.
Daarnaast hebben wij nog andere gadgets toegevoegd die leuk zijn om te hebben.

Het is nu ook gelukt om nu een fotopagina op de website te hebben, onze developer heeft dit eindelijk naar onze zin gekregen. Wij hebben foto’s van recente activiteiten online gezet. Ziet u een foto waar u opstaat of iemand herkent? Onderaan de fotopagina kunt u de pagina delen op uw Facebook, Twitter, e-mail of WhatsApp.

Nieuw dit jaar zijn onze mascottes, Alex en Maxine de Leeuw. De leeuwen gingen op Koningsdag door Nijkerk o.a. met de taartenactie gingen de leeuwen mee de wijk in en Alex was er zelfs bij met het uitreiken van de prijzen bij de kleurplatenwedstrijd. Op de fotopagina vindt je de foto’s terug!

Wij zijn nu al naar de mogelijkheden aan het kijken voor 2022, hou onze website en social media in de gaten.

Met Vriendelijke Groet,

Marko van der Zwaag

Voorzitter

Bedankt dat u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, wilt u zich toch liever afmelden van onze nieuwsbrief? Scroll dan in de nieuwsbrief naar beneden en klik daar op afmelden.