Oranjevereniging Nijkerk
Nieuw: onze webshop is open, koop hier een vergunning of muntjes of steun ons met een andere aankoop!
Wilt u niets van de Oranjevereniging missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Webshop

Welkom in de webshop van de Oranjevereniging, in deze webshop kunt u eenvoudig vergunningen, tickets of andere aanverwante zaken aankopen. De Oranjevereniging wil het iedereen zo makkelijk mogelijk maken en met uw aankoop uit onze webshop steunt u automatisch de Oranjevereniging Nijkerk waarvoor wij u al bijvoorbaat bedanken!

Als u een bestelling bij ons plaatst die wij niet op tijd kunnen verzenden, dan zullen wij deze voor u klaarleggen bij dé betreffende activiteit. Wij zullen u hierover informeren per e-mail. Als u de order ophaalt zal er gevraagd worden naar een ordernummer, deze staat in de e-mail van ons of bij uw bankafschrijving.

Webshop

Veel dingen kun je online bij ons regelen, dat is wel zo makkelijk! Wanneer u gekozen heeft voor "vooruit betaling" ontvangt u van ons een iDEAL link om te betalen.

Diverse dingen te bestellen o.a. muntjes voor de attracties.

Matjesmarkt

Koop hier je vergunning voor de matjesmarkt.

Koop hier je tickets voor de activiteiten met tickets.