Oranjevereniging Nijkerk
Mis niets van onze vereniging, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Webshop

Welkom in de webshop van de Oranjevereniging, in deze webshop kunt u eenvoudig vergunningen, tickets of andere aanverwante zaken aankopen. De Oranjevereniging wil het iedereen zo makkelijk mogelijk maken en met uw aankoop uit onze webshop steunt u automatisch de Oranjevereniging Nijkerk waarvoor wij u al bijvoorbaat bedanken!

Als u een bestelling bij ons plaatst die wij niet op tijd kunnen verzenden, dan zullen wij deze voor u klaarleggen bij dé betreffende activiteit. Wij zullen u hierover informeren per e-mail. Als u de order ophaalt zal er gevraagd worden naar een ordernummer, deze staat in de e-mail van ons of bij uw bankafschrijving.

Wij verzenden uw bestelling binnen 5 dagen na ontvangst van uw betaling met PostNL.

Als betaalmogelijkheden kunt u kiezen uit PayPal, vooruit betaling ( u ontvangt van ons een link van Mollie) of betalen bij afhalen. Het is niet mogelijk om via de website met iDEAL te betalen.

Webshop

Veel dingen kun je online bij ons regelen, dat is wel zo makkelijk! Wanneer u gekozen heeft voor "vooruit betaling" ontvangt u van ons een iDEAL link om te betalen. Wij kunnen uw bestelling ook persoonlijk brengen waarbij u afrekent aan de deur.

Overig

Muntjes, strippenkaarten kun je nu ook online bestellen. Ook hebben wij leuke gadgets zoals lippenbalsem, zonnebrillen en notitieblokjes die leuk zijn om te hebben.

Matjesmarkt

Alle plaatsen van de matjesmarkt buiten en binnen in theater Streams zijn uitverkocht. Er zijn dit jaar weinig plekken omdat meerdere winkeliers ervoor kiezen om open te gaan op Koningsdag (n.a.v. de lockdowns). Ook staat er een steiger bij het oude blokker pand waardoor er minder plekken zijn. Dit was ons vooraf niet bekend, hiervoor bieden wij u ons welgemeend excuses aan. BESTUUR ORANJEVERENIGING NIJKERK.