Oranjevereniging Nijkerk
Wilt u weten of de bingo doorgaat? Bel Michel op 033 844 3030.
Wilt u niks over ons missen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Webshop

Welkom in de webshop van de Oranjevereniging, in deze webshop kunt u eenvoudig vergunningen, tickets of andere aanverwante zaken aankopen. De Oranjevereniging wil het iedereen zo makkelijk mogelijk maken en met uw aankoop uit onze webshop steunt u automatisch de Oranjevereniging Nijkerk waarvoor wij u al bijvoorbaat bedanken!

Als u een bestelling bij ons plaatst die wij niet op tijd kunnen verzenden, dan zullen wij deze voor u klaarleggen bij dé betreffende activiteit. Wij zullen u hierover informeren per e-mail. Als u de order ophaalt zal er gevraagd worden naar een ordernummer, deze staat in de e-mail van ons of bij uw bankafschrijving.

Webshop

Veel dingen kun je online bij ons regelen, dat is wel zo makkelijk! Wanneer u gekozen heeft voor "vooruit betaling" ontvangt u van ons een iDEAL link om te betalen. Wij kunnen uw bestelling ook persoonlijk brengen waarbij u afrekent aan de deur.

Diverse dingen te bestellen o.a. muntjes voor de attracties.

Matjesmarkt

Koop hier je vergunning voor de matjesmarkt.