Oranjevereniging Nijkerk
Nieuw: onze webshop is open, koop hier een vergunning of muntjes of steun ons met een andere aankoop!
Wilt u niets van de Oranjevereniging missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wij doen mee met de Rabobank Clubsupport!

Oranjevereniging Nijkerk doet elk jaar mee met de Rabo Clubsupport van Rabobank Randmeren.

Tijdens deze periode kunnen klanten van de Rabobank die gratis lid zijn van de Rabobank Randmeren stemmen op een aantal clubs, verenigingen en stichtingen in de gemeente Nijkerk.

Door uw stem verdeeld u een deel van de winst van de bank onder de lokale deelnemers, uw stemmen hebben een bepaalde waarde in geld. Hoe meer stemmen een deelnemer haalt, hoe meer geld de deelnemer van de Rabobank ontvangt.

Oranjevereniging Nijkerk ontvangt jaarlijks een subsidie van de Gemeente Nijkerk, helaas is de subsidie niet kostendekkend. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe donateurs. In de afgelopen 7 jaar is het aantal donateurs met ruim 400 verminderd, dit heeft als oorzaak dat veel donateurs woonde in verzorgings of verpleegtehuizen. Als een donateur komt te overlijden betekent dit ook dat er geen inkomsten meer binnenkomen. In de afgelopen 7 jaar hebben wij geprobeerd om het donateurschap aantrekkelijker te maken, denk bijvoorbeeld aan de donateurskaart die donateurs ontvangen als zij ons steunen met minimaal € 10,-00 per jaar. Met de donateurskaart ontvangen donateurs korting op activiteiten van onze vereniging, ook hebben wij waardevolle ondernemers gevonden die zich willen binden aan de donateurskaart. Donateurs ontvangen bij deze ondernemers een korting op aankopen, hierdoor hebben donateurs hun bijdrage snel terug verdiend!

Maar nu weer even terug naar de Rabo Clubsupport campagne, zoals u weet kosten onze activiteiten geld, dit geld moet er natuurlijk wel zijn. Daarom doen wij mee met de Rabo Clubsupport om geld in te zamelen zodat wij onze activiteiten kunnen betalen. Onze activiteiten zijn;

• de organisatie van Koningsdag
  • alles rondom de stille tocht op 4 mei en tijdens de dodenherdenking
  • activiteiten om Bevrijdingsdag te kunnen vieren in Nijkerk

Dit jaar 11 augustus 2021 vierde wij ons jubileum van 110 jarig bestaan, wij konden dit niet doen zonder de steun van onze donateurs, waarvoor héél veel dank!

Ook organiseren wij in de periode september tot en met juni elke laatste woensdag van de maand een bingo bij het UVV in Nijkerk. Wij bedanken ook het UVV voor haar bescheidenheid om ons niet het volle tarief voor de zaal in rekening te brengen.

Bent u wel klant van de Rabobank, maar nog niet lid? Geen probleem, neem contact op met Rabobank Randmeren en geef aan dat u lid wilt worden. Een lidmaatschap is gratis en u heeft direct de mogelijkheid om uw stem uit te kunnen brengen. Het telefoonnummer is

088-7226600.

Wij doen via deze weg een beroep op u door u te vragen of u alstublieft op onze Oranjevereniging Nijkerk wilt stemmen tijdens de stemperiode van de Rabo Clubsupport. De opbrengst komt ten goede aan alle activiteiten die de vereniging organiseert. Klik hieronder op de 'gele knop' en ga direct naar de pagina om te stemmen. Stemmen kan tussen 4 oktober en 24 oktober 2021. Als u nu naar de website gaat, komt u meer informatie tegen over dit geweldige initiatief van de Rabobank.

Klik hier om uw stem uit te brengen op de Oranjevereniging. U kunt uw stem uitbrengen tussen tussen 4 en 24 oktober 2021