Oranjevereniging Nijkerk
Nieuw: onze webshop is open, koop hier een vergunning of muntjes of steun ons met een andere aankoop!
Wilt u niets van de Oranjevereniging missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Word vriendje voor een tientje!

Word vriendje van de Oranjevereniging Nijkerk!
U begrijpt dat de hele organisatie veel geld kost. Gelukkig springt de Gemeente Nijkerk bij en zijn er bedrijven en winkeliers die ons ondersteunen met een bijdrage. En natuurlijk mogen de trouwe donateurs/ vriendjes niet vergeten worden. Maar als u hoort dat het aantal donateurs ± 468 beloopt op een inwoneraantal van ca. 40.000, dan begrijpt u vast dat dat aantal donateurs/ vriendjes te klein is voor een stad als Nijkerk.

Wij doen een beroep op u! Maak het mede mogelijk dat Nijkerk in de toekomst Koningsdag weer met een groots vuurwerk kan afsluiten, want dat hoort bij Koningsdag. Ingeschreven donateurs/ vriendjes die € 10.00 of meer per jaar doneren ontvangen een donateurskaart waarmee zij ledenvoordeel ontvangen op diverse activiteiten van de Oranjevereniging. Bent u donateur voor minder dan € 10.00 per jaar, en wilt u toch een donateurskaart? Via gegevens wijzigen in het menu kunt u uw donatie verhogen. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u automatisch uw donateurskaart thuis.

In 2020 en 2021 wordt er geen donateurskaart uitgereikt i.v.m. corona, hopelijk kan dit in 2022 wel weer.

Voor slechts € 10,00 per jaar steunt u onze vereniging, dat is nog géén euro per maand!

Vul de kaart in die in het programmaboekje zit of neem vandaag nog contact op!