Oranjevereniging Nijkerk.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de                nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!

Donateur wordenWordt donateur van de Oranjevereniging Nijkerk!
U begrijpt dat de hele organisatie veel geld kost. Gelukkig springt de Gemeente Nijkerk bij en zijn er bedrijven en winkeliers die ons ondersteunen met een bijdrage. En natuurlijk mogen de trouwe donateurs niet vergeten worden. Maar als u hoort dat het aantal donateurs ca. 550 beloopt op een inwoneraantal van ca. 40.000, dan begrijpt u dat dat aantal donateurs te klein is voor een stad als Nijkerk.

Wij doen een beroep op u. Maak het mede mogelijk dat Nijkerk in de toekomst Koningsdag weer met een groots vuurwerk kan afsluiten, want dat hoort bij Koningsdag. Ingeschreven donateurs die € 10.00 of meer per jaar doneren ontvangen een donateurskaart waarmee zij ledenvoordeel ontvangen op diverse activiteiten van de Oranjevereniging. Bent u donateur voor minder dan € 10.00 per jaar, en wilt u toch een donateurskaart? Via gegevens wijzigen in het menu kunt u uw donatie verhogen. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u automatisch uw donateurskaart thuis.

Voor slechts € 10,00 per jaar steunt u onze vereniging, dat is nog géén euro per maand!

Vul de kaart in die in het programmaboekje zit of neem vandaag nog contact op!


E-mail
Info