Oranjevereniging Nijkerk
Mis niets van onze vereniging, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Word vriendje voor een tientje!


Word vriendje van de Oranjevereniging Nijkerk!
U begrijpt dat de hele organisatie veel geld kost. Gelukkig springt de Gemeente Nijkerk bij en zijn er bedrijven en winkeliers die ons ondersteunen met een bijdrage. En natuurlijk mogen de trouwe donateurs/ vriendjes niet vergeten worden. Maar als u hoort dat het aantal donateurs ± 468 beloopt op een inwoneraantal van ca. 40.000, dan begrijpt u vast dat dat aantal donateurs/ vriendjes te klein is voor een stad als Nijkerk.

Wij doen een beroep op u! Maak het mede mogelijk dat Nijkerk in de toekomst Koningsdag weer met een groots vuurwerk kan afsluiten, want dat hoort bij Koningsdag. Ingeschreven donateurs/ vriendjes die          
€ 10.00 of meer per jaar doneren ontvangen een donateurskaart waarmee zij ledenvoordeel ontvangen op diverse activiteiten van de Oranjevereniging. Bent u donateur voor minder dan € 10.00 per jaar, en wilt u toch een donateurskaart? Via gegevens wijzigen in het menu kunt u uw donatie verhogen. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u automatisch uw donateurskaart thuis.

De afgelopen twee jaren gaven wij geen donateurskaart uit, wij kijken of het dit jaar wél mogelijk is.

Voor slechts € 10,00 per jaar steunt u onze vereniging, dat is € 0,83 per maand!

Vul de kaart in die in het programmaboekje zit of neem vandaag nog contact op!


E-mailen