Oranjevereniging Nijkerk.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? Wordt vriendje en ontvang 4x per jaar de                   nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!

HEB JE ZIN IN EEN FEESTJE?

Weet je nog? Vroeger organiseerde de Oranjevereniging een disco tijdens Koninginnedag. Deze disco was voor velen een avondje uit waar naar uit werd gekeken. Vraag aan je broer, zus moeder of vader en misschien wel je ooms of tantes hoe dit was...

Wij hebben nu al twee editie's gehad en we kunnen zeggen dat het geslaagde editie's waren.

KINGSFESTIVAL
Is op dit moment in volle gang om georganiseerd te worden. Samen met Lars Oostland en Xander van Ruler worden alle opties bekeken en in goed overleg behandeld. Het thema van deze editie was "Back to de 90's en Zero's". Iedereen van 15 jaar tot 65+ jaar is welkom. De Oranjevereniging is laaiend enthousiast, ook Lars en Xander zijn enthousiast!


Er is een gevarieerd aanbod op muziekgebied, dit betekent dat er voor iedere leeftijd wel muziek is. Ook zijn er optredens van artiesten.

Kaarten zijn op meerdere plaatsen te koop in Nijkerk.
Blijf onze Facebook en Instagram pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws. De prijzen van de tickets zijn


Het is op dit moment niet mogelijk om kaartjes online te kopen, wij raden u aan om naar een verkooppunt te gaan.

Donateurs betalen een gereduceerd tarief.
Wil je donateur worden? klik hier. Je dient eerst je donateursbijdrage te hebben voldaan voordat je je speciaal tarief krijgt.

Tickets bestellen via de website is nu mogelijk. Je besteld via de website je tickets en machtigt WHUB om het bedrag van je rekening af te schrijven. Wanneer je betaling is ontvangen worden de kaarten naar je opgestuurd door de Oranjevereniging.

Loods Hart van Holland
Stelt zijn locatie  beschikbaar voor dit evenement. Er waren 1000 kaarten beschikbaar. Ook werden er leuke acties gehouden op onze Facebook pagina. Wegens meegaan met de tijd zijn er wel kleine dingen die veranderen. Hierbij moet je denken aan het volgende;

* Personen tussen de 15 en 17 jaar worden niet toegelaten als zij alcohol hebben gedronken. Aan de deur kunnen deze personen getest worden met een alcohol tester. Heb je drank op? dan kom je er niet in en heb je geen recht op geld terug.

* Er geldt een legitimatieverplichting aan de deur. Heb je geen legitimatie bij je? Dan kom je er niet in en heb je geen recht op geld terug.

* Ben je 18+? dan krijg je een polsbandje. Heb je een drankje op? Is er niets aan de hand, ben je dronken of vertoon je problemen? Dan kom je niet binnen en heb je geen recht op geld terug.

* Eenmaal binnen is binnen wil je naar buiten? dan kun je naar het rookterras. Ga je via de algemene ingang weer naar buiten dan blijf je helaas buiten. Je hebt hierdoor geen recht op restitutie van geld.

* Ons advies aan iedereen kom met de fiets, dit i.v.m. beperkte parkeergelegenheid. Kom je met de auto? Dan geldt een "kiss & ride". Wij zullen ervoor zorgen dat er aan het einde van het feest taxi's staan die je naar huis kunnen brengen. (dit is wel op eigen kosten)

* De organisatie, de Loods of andere samenwerkers van dit evenement worden gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid.

Wanneer je je tickets koopt bij één van de verkooppunten verklaar je jezelf uitdrukkelijk akkoord met onze regels en de regels van de locatie welke daar kenbaar worden gemaakt. Tickets kunnen niet geretourneerd worden.

 

 

 

E-mail
Info