Oranjevereniging Nijkerk
Mis niets van onze vereniging, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Van de voorzitter

Beste bezoeker,

Wij kijken terug op een geslaagde Koningsdag! Wij zijn over het algemeen heel erg tevreden en bereiden ons nu voor op de evaluatie binnen het bestuur maar ook met de gemeente Nijkerk.

Wegens verschillende omstandigheden konden de Artiesten Jan Biggel en OBZ dit jaar met Koningsdag niet optreden. Deze omstandigheden kunnen wij echter niet toelichten.

Desondanks zijn wij op dit moment ook bezig met het programma voor het jaar 2023. Om ervoor te zorgen dat wij  ook dan een fantastisch programma kunnen neerzetten doe ik een beroep op alle inwoners. Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers, wij kunnen niet zonder hen. Naast de huidige vrijwilligers die ik onwijs dankbaar ben voor hun inzet de afgelopen jaren en ook dit jaar, wil ik toch de oproep doen of  Ú zich wilt melden als vrijwilliger. Vrijwilliger bent u natuurlijk niet voor de hele dag, wij begrijpen goed dat Koningsdag een gezin/ familiedag is voor het hele gezin/ familie. Als u ons wilt helpen is dit ook mogelijk voor een dagdeel of voor een tijdblok, als wij bijvoorbeeld 4 mensen kunnen vinden die ons 2 uur op Koningsdag willen helpen zijn wij al gered. In overleg met u kijken wij dan in welk tijdsbestek u ons kunt en wilt helpen. Sowieso geldt voor onze vrijwilligers dat per ouder er één kind gedurende dat de ouder ons helpt gratis in de attracties mag zolang de ouder ons vrijwillig helpt. Meld u hier aan als vrijwilliger. Als u ons de hele dag wilt helpen zorgen wij tevens voor de inwendige mens, u ontvangt dan consumptiebonnen voor drinken en iets te eten.

Alex en Maxine de leeuw waren op Koningsdag ook op het Molenplein en zijn met verschillende kinderen op de foto gegaan, gedurende de dag werd het warm voor Alex en Maxine waardoor zij niet meer uit hun hok wilde komen. Wij hebben begrepen dat een aantal kinderen dit jammer vonden en hopen dat de temperatuur de volgende keer beter is waardoor de leeuwen meer zin krijgen om hun hok uit te komen.

Heeft u ideeën of suggesties voor onze vereniging? Mail deze dan aan ons, wij leren elk jaar weer en willen altijd een Koningsdag organiseren voor iedereen!

Eerder had u de gelegenheid om lekkernijen te kopen voor Sinterklaas of Pasen, de animo hiervoor was boven onze verwachting en wij kijken nu naar de mogelijkheid om ook een ‘kerstassortiment’ aan te bieden. Alle informatie hierover treft u later op onze sociale media, volg ons daarom juist via Facebook, Instagram of Twitter!

Met Vriendelijke Groet,

Marko van der Zwaag

Voorzitter

Bedankt als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, wilt u zich toch liever afmelden van onze nieuwsbrief? Scroll dan in de nieuwsbrief naar beneden en klik daar op afmelden.