Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? Wordt vriendje en ontvang 4x per jaar de                   nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!

Van de voorzitter

Beste bezoeker,

Helaas kan Koningsdag dit jaar niet doorgaan door het coronavirus (COVID-19). Toen 23 maart 2020 de overheid bekend maakte dat grote evenementen geen doorgang kregen waren wij daar best even stil van. Het bestuur heeft niet stil gezeten en is op zoek gegaan naar alternatieven die wél mogelijk waren.

De Koninklijke Bond Van Oranjeverenigingen kwam met een alternatief, Koningsdag wordt Woningsdag (Koningsdag maar dan thuis), wij verbinden ons hier niet aan omdat wij het niet passend vinden.

Wij hebben een kleurplatenwedstrijd georganiseerd voor de kinderen, de kleurplaten kunnen tot 10 mei 2020 worden ingeleverd. Uit alle inzendingen worden kleurplaten gekozen en de winnaars ontvangen een prijs.

Ook kunnen de volwassenen meedoen met een wedstrijd, versier uw huis of straat zo origineel mogelijk. Maak een foto en stuur deze naar ons toe, onder de inzendingen worden 3 BBQ pakketten van Keurslager Tim de Gier verloot.

Wij wensen u ondanks alles een fijne Koningsdag toe, en wij gaan het in 2021 hopelijk weer op de normale manier vieren!

Met Vriendelijke Groet,

Marko van der Zwaag
voorzitter

Oranjevereniging Nijkerk 1911 - 2020

Wilt u zich afmelden van onze nieuwsbrieven? Scroll dan in de nieuwsbrief naar beneden en klik daar op afmelden.