Oranjevereniging Nijkerk.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de                nieuwsbrief met onze activiteiten agenda.

Oranjevereniging Nijkerk gaat naar de kerstmarkt in Essen (Duitsland)

Het is mogelijk om samen met ons naar een kerstmarkt te gaan, dit jaar zal de bus rechtstreeks naar Essen rijden waar u kunt genieten van een heerlijke kerstmarkt.

De bus zal omstreeks 10:00 uur bij een aantal opstapplaatsen stoppen om de deelnemers in te laten stappen. Na de laatste opstapplaats zal de bus naar Duitsland gaan.

Om 11:00 uur zal de Bus vanuit Nijkerk rijden naar Essen.
De verwachting is dat de bus rond de klok van 14:00 uur op de eindplaats is. De eindhalte is ook de opstapplaats voor iedereen.
U heeft ruim de tijd om heerlijk te genieten van de kerstmarkt.
Ook heeft u de gelegenheid om lekker te kunnen eten. (niet inbegrepen in arrangement) Om 20:00 uur s' avonds zal de bus richting Nijkerk  gaan. De verwachting is dat u rond de klok van 23:00 uur in Nijkerk bent. U stapt uit op de plaats waar u ook bent ingestapt.

Middels onderstaand formulier kunt u uw zelf opgeven om deel te nemen aan dit arrangement. Tot 1 november 2018 kunt u kosteloos uw deelname annuleren. Vanaf 1 november 2018 worden u annuleringskosten in rekening gebracht van € 10,00 per persoon.

Nadat u uw zelf en reisgenoten heeft opgegeven ontvangt u van ons een e-mail met de betaal instructies. U dient ervoor te zorgen dat uw betaling op tijd door ons is ontvangen. Niet tijdige betalingen kunnen leiden tot weigering van de bus. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging, deze bevestiging dient u uitgeprint bij zich te hebben wanneer de bus u op komt halen.

Op de heenreis ontvangt u van de Oranjevereniging een kopje koffie met wat lekkers.