Terugbetaal en retourneringsbeleid van de Oranjevereniging.

Iedereen die in de webwinkel van onze vereniging een aankoop doet heeft bij bepaalde producten recht op retourzenden en indien van toepassing recht op restitutie van gelden.

Op deze pagina leggen wij u uit op welke producten u welk recht heeft.

Zonnebril, pen, notitieblokje met pen;
Op deze producten heeft u recht op terugsturen en restitutie van gelden als u de goederen in de originele verpakking terug stuurt naar de vereniging. Na ontvangst van de retour gekomen producten zullen wij de producten controleren. Als de originele verpakking is verbroken dan heeft u geen recht op restitutie van gelden. Afhankelijk van de staat van de producten kunt u een tegoedbon van ons ontvangen, die u kan gebruiken in onze webwinkel.

Vergunning matjesmarkt;
Zoals de geldende spelregels op verschillende wijzen zijn gecommuniceerd kan een vergunning niet geruild worden en- of overgedragen worden. In geen enkel geval geldt er een restitutie van gelden van de kosten van de vergunning.

Muntjes en strippenkaart;
Als u muntjes of strippenkaarten koopt tijdens de activiteiten van de Oranjevereniging bijvoorbeeld op Koningsdag dan geldt er geen inruil of retourneringsrecht of restitutie van gelden.
Wanneer u deze producten online koopt worden de producten in een verzegelde verpakking aan u gezonden.
Wilt u toch van uw aankoop af? Dan dient u de muntjes of strippenkaarten in de originele verpakking te laten zitten. Als dit zo is kunnen wij overgaan tot restitutie van gelden.

Bingo boekjes of stiften;
Op deze producten geldt geen retournering of restitutierecht. Omdat meerdere verenigingen van deze boekjes en stiften gebruik maken kunnen wij niet achterhalen of deze producten daadwerkelijk van ons zijn. Om deze reden hebben wij het retourneren en het restitueren van gelden op deze producten ingetrokken.

T-shirt bevrijdingsloop;
Het t-shirt van de lopers van de bevrijdingsloop is een ‘hygiëne product’, Na het versturen kunnen wij niet meer nagaan of het t-shirt gedragen/ gewassen is. U dient van te voren ervan gewist zijn dat de maat juist is. Om deze reden hebben wij het retourneren en restitueren van gelden op dit product ingetrokken.

Cadeaukaarten;
Cadeaukaarten zijn opgeladen met een vooraf gekozen saldo. Wij kunnen verzonden cadeaubonnen niet controleren op restant saldo, dat wordt pas zichtbaar als de kaart gebruikt is op onze betaalterminal. Om deze reden kunnen verzonden cadeaukaarten niet geretourneerd worden en geldt hier geen recht op restitutie op.

Advertentie’s;
Bedrijven die een advertentie bij de Oranjevereniging plaatsen betalen de advertentie online. Als de betaling succesvol is ontvangen wij graag de advertentie in JPEG of PDF formaat. Onze grafisch vormgever gaat met de advertentie aan de slag en de adverteerder ontvangt een drukproef.
Na akkoord op de drukproef wordt de advertentie definitief. Er geldt geen restitutie van gelden, mits dit uitdrukkelijk door de Oranjevereniging schriftelijk  aan de adverteerder is bevestigd. Adverteerders kunnen ten alle tijden hierover met de Oranjevereniging in gesprek gaan.

 

Retour gegevens;
Producten die geretourneerd mogen worden dienen vooraf per e-mail gemeld te worden op e-mailadres info@ovnijkerk.nl en kunnen na ontvangst van een retournummer worden verzonden naar het volgende adres;
Oranjevereniging Nijkerk
Retournummer: XXXXX
Postbus 97
3860AB Nijkerk – GLD

Producten die zonder vooraanmelding retour worden gezonden worden niet geaccepteerd en zullen wij weer aan u terug sturen.