Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? wordt donateur en ontvang 4x per jaar de                nieuwsbrief met onze activiteiten agenda.

De Commissie Herdenkingen en Plechtigheden, die valt onder de Nijkerkse Oranjevereniging, organiseert jaarlijks een stille tocht langs de oorlogsmonumenten in Nijkerk. De tocht op 4 mei begint bij het stadhuis en gaat via de monumenten aan de Bruins Slotlaan en de Vrijheidslaan naar het Van Reenenpark. Bij alle monumenten staat de stoet even stil en worden er kransen en bloemen gelegd.

In het Van Reenenpark vindt een uitgebreide plechtigheid plaats, met een inleiding voorafgaand aan de twee minuten stilte. Na de herdenking is er tijd voor kranslegging en een defilé langs het monument “1940-1945”.

Ons programma vindt u in het programmaboekje of download de app van de Oranjevereniging op uw telefoon.
Deze app is gratis en ons programma is daarin terug te vinden.

Met Vriendelijke Groet,

Commissie 4&5 mei Nijkerk.