Per persoon ziet u welk lid welke verantwoordelijk heeft…

Marko van der Zwaag

Marko van der Zwaag Voorzitter Als voorzitter heeft Marko de eindverantwoording over alles wat binnen of namens de vereniging gebeurt. Verzoek Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers en teamleden, is dit iets voor u? Meld u dan aan op onze website. Ik neem dan met u contact op om kennis te maken. Ik verneem graag van u!

Margreet van der Zwaag

Vice-voorzitter/ bestuurslid Op momenten dat Marko verhinderd is zit Margreet de vergaderingen voor. Daarnaast is zij algemeen teamlid Wat nog meer? Margeet is het aanspreekpunt voor het bevrijdingsconcert wat ieder jaar gehouden wordt. Daarnaast is zij ook het aanspreekpunt voor de ouderenmiddag. Wat nog meer? Margeet is het aanspreekpunt voor het bevrijdingsconcert wat ieder jaar gehouden wordt. Daarnaast is zij ook het aanspreekpunt voor de ouderenmiddag.

Michel van der Zwaag

Secretaris Sinds maart 2018 heeft Michel het secretariaat op zich genomen. Wat nog meer? Michel is achter de schermen erg actief voor de website en social media van de vereniging. Op Koningsdag is Michel all round medewerker op verschillende plekken. Michel is samen met Teus de markmeester voor de matjesmarkt op Koningsdag. Michel is ook aanspreekpunt voor de Bevrijdingsloop, dit doet Michel samen met René Windhouwer. Elk jaar is de bevrijdingsloop een succes door Michel en René! Ook staat Michel de pers te woord voor interviews. Sinds 2018 is Michel ook het aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op Kingsfestival.

Teus van der Kieft

Algemeen bestuurslid Teus is algemeen bestuurslid van de vereniging. Wat nog meer? Teus is verkeersregelaar en marktmeester op Koningsdag. Verder heeft Teus de verantwoordelijkheid over de openbare orde tijdens Koningsdag.

Alie de Zoete

Algemeen bestuurslid Alie is algemeen teamlid binnen de vereniging. Wat nog meer? Alie werkt samen met Michel tijdens Kingsfestival. U kunt beide aanspreken over de organisatie van Kingsfestival. Alie is ook eind coördinator op het Molenplein. Voor zaken over het Molenplein kunt u Alie aanspreken.

Lia Cornelissen

Algemeen Bestuurslid Lia is algemeen Bestuurslid van de vereniging per 01-09-2018. Wat nog meer Lia is in het dagelijks leven verpleegkundige. Al twee jaar lang helpt zij de Oranjevereniging op het Molenplein tijdens Koningsdag. Op het Molenplein verkoopt Lia de muntjes in de tent.

Petra van Zaltbommel

Algemeen Bestuurslid Petra is een echte horecatijger en weet hierdoor van aanpakken. Over Petra zal op Koningsdag Marko ondersteunen op diverse punten waar ondersteuning nodig mag zijn.

Lucy van Loenen

Algemeen Bestuurslid Lucy is sinds 2019 algemeen bestuurslid, nadat zij al een aantal jaar vrijwilliger is/ was op Koningsdag.

Bonno W. S. G. van der Zwaag

Intrum Penningmeester

Voor vragen kunt u bellen met ons
06 51 05 61 03

Aantal donateurs nu 416

Activiteiten