Oranjevereniging Nijkerk
Mis niets van onze vereniging, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Ons jaarlijkse Bevrijdingsconcert in de Fonteinkerk.

De Oranjevereniging Nijkerk organiseert jaarlijks een gratis bevrijdingsconcert. Dit doen wij in samenwerking met het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps (NSFC). Het NSFC onder leiding van de heer C. Pronk wordt ondersteunt het koor Music that Mathers, Door beperkte tijd kon het koor in 2022 niet voldoende repeteren en is er in 2022 samenwerking gezocht met het Luchtmacht Mannen Koor (LMK).

Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps (NSFC)

Het concert is voor iedereen bij te wonen die hierin geïnteresseerd is, het concert wordt gehouden in de Fonteinkerk aan de Dominee Kuyperstraat 2 te Nijkerk. De deuren gaan open om 19:30 uur en om 20:00 uur start het concert. U bent van harte welkom!

Logo Luchtmacht Mannen Koor

Normaal houden wij tijdens het concert een collecte ter bestrijding van onze onkosten aan dit concert. Dit jaar heeft het bestuur unaniem besloten om de opbrengst van de collecte te doneren aan het Rode kruis, het Rode Kruis helpt in bijzondere omstandigheden. Zo wordt er hulp geboden in Oekraïne aan de slachtoffers die hulp nodig hebben bij dagelijkse levensbehoeften, medisch kosten en dergelijk. Samen met andere hulporganisaties die aangesloten zijn bij GIRO555 zal hier invulling aan worden gegeven.Zo ook aan de wederopbouw van Oekraïne. Wilt u iets geven? Scan dan onderstaande QR-code en maak uw donatie over. Namens het bestuur en de slachtoffers in Oekraïne HEEL ERG BEDANKT!!

⬇️Wij hebben deze cheque afgerond op € 1.000,00!

Scan onderstaande QR-code en draag bij aan dit

bijzondere doel. Dank u wel!

Geeft u ook aan de Oekraïnse samenleving?