Loop jij de komende editie mee met de Bevrijdingsloop?

Ieder jaar organiseert de Oranjevereniging de bevrijdingsloop. Een loop waar hardlopers van harte welkom zijn. Enige ervaring in het hardlopen is wel handig, met elkaar vertrekt de groep op 4 mei s 'avonds naar Wageningen om het vuur op te halen. Gedurende de nacht van 5 mei wordt het vuur in een hardloopestafette naar Nijkerk gebracht.

OVER

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

start de loop van 2023!

René Windhouwer is zelf een ervaren hardloper en deed ooit een keer mee met deze loop. Het verbaasde René dat Nijkerk toen nog niet meedeed. René zocht contact met de Oranjevereniging met de vraag of dit georganiseerd kon worden. De Oranjevereniging vond dit prima aansluiten bij de plechtigheden rondom 4&5 mei en heeft daarmee samen de handen ineen geslagen.

René; De bevrijdingsloop is een maatschappelijke loop waar iedere hardloper sowieso één keer aan mee moet doen. Het is toch bijzonder dat je op deze manier van je sport privé een mooie bijdrage kan leveren?

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze fantastische loop. Stuur een e-mail met daarin uw naam en contact gegevens, heeft u ervaring met hardlopen? Geef dan ook aan wat uw prestaties zijn. Hierdoor kunnen René en Henk Kaal rekening houden met het parcours wat zij ieder jaar weer met veel passie maken.

De Oranjevereniging verzorgt de lopers met de nodige verzorging. Er is water, sportdrank, eten aanwezig. Lopers kunnen uiteraard zelf ook iets meenemen wat ze zelf lekker vinden. Ook is er een poncho aanwezig voor het geval het een regenachtige nacht wordt. De Oranjevereniging stelt t-shirts voor dit evenement beschikbaar in bruikleen maar als de loper het t-shirt wilt houden dan kan de deelnemer dit t-shirt tegen inkoopsprijs kopen van de vereniging. Ook dragen wij er zorg voor dat er medische assistentie is tijdens de estafette.

2023 - Wij roepen alle Nijkerkers op om de hardlopers s' morgens op 5 mei een warm onthaal te komen geven op het Plein in Nijkerk. De verwachting is dat de hardlopers tussen 9.30 en 10.00 uur aankomen. De organisatie alsmede de lopers zullen gedurende deze estafette loop proberen om live op social media verslag te doen van dit mooie evenement. Volg ons op onze Facebookpagina "Oranjevereniging Nijkerk" of op onze Instagram account "oranjevereniging_nijkerk".

Voor vragen kunt u bellen met ons
06 51 05 61 03

Aantal donateurs nu 416

Activiteiten